OM BRAXTER

Hos Braxter træder du ind i en verden af ure til den danske mand og den elegante dame. Vi tilbyder ure til enhver anledning og til de helt rigtige priser, mens alle vores produkter bliver leveret fragtfri lige til døren eller hos nærmeste postboks. 

VORES MÅL

Braxter’s historie startede i januar 2018, da vi ønskede at skabe den perfekte webshop med salg af moderigtige ure til mænd og kvinder. Vi ønsker at forhandle ure udført i de fineste materialer, samt de store kendte mærker som vi alle kender til. I dag er vi stolt forhandler af: Faber Watches, Chris Copenhagen, Borgvardt Ure, og mange andre danske brands. Vi holder selv til i Esbjerg og glæder os til at servicere dig med et nyt ur.

4

Antal af mærker vi kan tilbyde på vores webshop. Blandt disse mærker finder ud både Herre- og Dameure, samt mekaniske og Quartz ure.

 

48

Antallet af forskellige ure vi kan tilbyde til den danske moderne kvinde eller mand. Alle vores ure bliver leveret lige til døren fragtfrit eller ved nærmeste postboks.

 

14

Såfremt uret ikke lever op til dine forventninger, så kan du benytte dig af din 14 dages returret. Vi står til rådighed, såfremt du ønsker enten at returnere eller bytte dit ur.

 

MODERNE URE TIL MÆND OG DAMER

Vi har et stort udvalg af mekaniske ure og kvarts ure. Desuden byder sortimentet på et stort udvalg af urremme, bokse og andet tilbehør. Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder. Derfor lægger vi stor vægt på kundeservice og prisgaranti. Prisgarantien sikre dig som kunde, at du altid kan købe de billigste armbåndsure i høj kvalitet. Alle vores ure på vores webshop er til den moderne danske mand eller dame der ikke forlader hjemmet uden stil og modebevidst energi.

 

FORHANDLER AF DE NYESTE BRANDS

Hos Braxter.dk forhandler vi de nyeste og mest moderigtige brands på markedet. Du finder flere brands, som du kender og vi opdaterer altid listen af nye brands! Derudover finder du nye og upcoming brands, der fokuserer på design og vinder frem ved at tænke ud af boksen